REC Smart+

Ellenáramú, nagy hatásfokú hővisszanyerő távirányítóval vagy érintőképernyővel
Leírás

A REC Smart + egy innovatív, decentralizált levegőelszívó és -ellátó egység, nagy hatásfokú, tesztelt 75%-os hővisszanyeréssel. Legfeljebb 40 m2-es helyiségekhez ajánljuk.
Ideális megoldás felújítás esetén a páratartalom és a páralecsapódás problémájának végleges megoldására. Telepítése rendkívül egyszerű, mivel nem igényel komolyabb falazat bontást, egyetlen 100 mm átmérőjű nyílás elegendő a helyiség külső falán.
Alkalmas bármilyen nagy páratartalmú környezetbe történő felszerelésre, ideális fürdőszobákban,szárító- és mosókonyhákban.

By-pass funkciója lehetővé teszi a szabad hűtést átmeneti időszakban, és a tesztelt 75%-os termikus hatásfokot. A REC Smart optimális kényelmi szintet és alacsony energiaköltségeket garantál minden évszakban.

A REC Smart az ellenáramú áramlás elvén alapszik. Folyamatos és kiegyensúlyozott áramlás a befújt és az elszívott levegő között. Cső a csőben hőcserélővel van felszerelve, amelyben a két légáram egyidejű áthaladása történik, azonban nem keverednek, elkerülve a beszívott levegő szennyeződését.

By-pass funkciójával, amely biztosítja a helyes szabad hűtést a nyár folyamán, és a tesztelt 75%-os hőhatékonysággal, a REC Smart garantálja az optimális kényelmi szintet minden évszakban, nagyon alacsony energiaköltségekkel.

2 modellben kapható:

REC Smart + RC
Tartozék távirányítóval.

REC Smart + TC
A mellékelt színes érintőképernyős panel vezérlővel, amely lehetővé teszi a beltéri kényelmi paraméterek beállítását és a szellőztető egység működésének programozását.

 

 

 

ADATLAP, MŰSZAKI INFORMÁCIÓK:

 

HASZNÁLATI UTASÍTÁS:


FONTOS INFORMÁCIÓK TELEPÍTÉSRŐL:

 

Image
Szellőzéstechnika nagy választékban. Lakossági és ipari termékek, hővisszanyerők és elszívó ventilátorok.

Cégünkről

Feliratkozás