Rólunk

Elicent Magyarország

A technológiai szakértelem, a nagy termelési kapacitás, az erős kutatási és befektetési politika, valamint az ügyfelek igényeire összpontosító személyre szabott kiegészítő szolgáltatás több mint 45 éve azok a tulajdonságok, amelyek jellemzik vállalatunkat. Az első ventilátoroktól kezdve az Elicent politikája könnyen átlátható, olyan termékek létrehozása, amely ötvözi a dizájnt, a praktikusságot és a fejlett technológiát. Az eredmény egy kiváló olasz termékcsalád, amely szerte a világon széles körben elismert. Minden termékünk 100% -ban Olaszországban, Lonato del Gardában (Brescia) készül, ahol megtervezzük és gyártjuk az összes ventilátort.
elicent.png
Tiszta, mint a levegő!

Tiszta, mint a levegő!

A beltéri levegő minősége elengedhetetlen a jó életminőség biztosításához. Több mint 45 éve szenvedélyesen dolgozunk azzal a céllal, hogy ne csupán ventilátorokat, hanem innovatív, technológiailag fejlett, környezetbarát és az emberi egészségre összpontosító termékeket állítsunk elő.
Zöld, mint a jövő!

Zöld, mint a jövő!

Az olyan problémák, mint a globális felmelegedés és a légköri szennyezés, nemcsak a levegővel dolgozó társaságokat, hanem az embereket is érintik. Ezért minden erőfeszítésünk olyan beruházásokra, ipari folyamatokra és termékekre irányul, amelyek az eredményesség, a hatékonyság és a környezet tiszteletben tartása terén vezetnek.
Erős, mint a kilátásaink!

Erős, mint a kilátásaink!

Cégünk által követett út egy nagy német ipari csoport történetének része, amely már 1928-ban, abban az évben kezdődött, amikor Christian Maier megalapította a Maico Elektroapparate-ot. Azóta a csoport képes volt felépíteni egy jól bevált ipari rendszert, és megszerezni azon technológiai és kereskedelmi ismereteket, amely lehetővé tette számára, hogy a szellőztetőipar egyik vezető nevévé váljon.

Fejlett szellőzéstechnika

Természetes, hogy a beltéri levegő minősége elengedhetetlen a jó életminőség biztosításához. Termékeink ezen feltételeket teremtik meg otthonunkban és környezetetünkben!
Termékeink CE tanúsítvánnyal rendelkeznek, és megfelelnek a 2009/125 / CE ErP irányelvnek, valamint a 327/2011 és az 1253/2014 EU rendeleteknek.
Image
Image
Image
Image
0
Termék
0
Országban vagyunk jelen
0
Átlagos értékelés
0
Elégedett vásárló
Image
Szellőzéstechnika nagy választékban. Lakossági és ipari termékek, hővisszanyerők és elszívó ventilátorok.

Cégünkről

Feliratkozás